Reparaties

Hier ziet een kleine greep uit de meest voorkomende reparaties aan een fiets. U kunt hier zien dat wij met vaste prijzen werken. De voordelen daar van zijn:

 • U weet precies waar u aan toe bent;
 • Montage/Reparatie snelheid is niet op invloed van de factuur.
 • Servicebeurt€44,95

  De hele fiets wordt nagezien. Alle bouten en moeren worden nagetrokken, ketting stellen en smeren, wielen nagekeken / slagen richten / opspannen, kabels nakijken/afstellen, balhoofd stellen, en nog veel meer! Excl. materiaal

 • Servicebeurt E-bike€54,95

  De hele fiets wordt nagezien. Alle bouten en moeren worden nagetrokken, ketting stellen en smeren, wielen nagekeken / slagen richten / opspannen, kabels nakijken/afstellen, balhoofd stellen, en nog veel meer! Excl. materiaal

 • Servicebeurt + Poetsbeurt€69,95

  Excl. materiaal

 • Accucapaciteit test€17,95 - € 24,95

  Accucapaciteit test ( lader meenemen )

Ophaal- en brengservice

Bij Fietsenmaker Grootstal bent u voorzien van een gratis haal en brengservice dit houdt in dat wij de fiets komen halen en ook weer netjes terug komen brengen wanneer deze klaar is! U hoeft dus de deur niet meer uit om uw fiets te laten repareren, wel zo handig!

Via onderstaande knop kunt u gemakkelijk en snel uw reparatie inplannen. 

Verkoop fietsen

Het hoofddoel van Fietsenmaker Grootstal is het repareren en onderhouden van alle soorten 2 wielers. Of het nu een Mountainbike is met hydraulische schijfremmen of een elektrische fiets, het is allemaal mogelijk. Uiteraard is het mogelijk dat wij een nieuwe of gebruikte fiets aan u leveren, ook voor een elektrische fiets kunt u bij mij terecht.

Fietsenmaker Grootstal is niet merk gebonden, ik kan u ieder merk leveren. Ik adviseer u graag over welke fiets het beste bij u past.

Bij Fietsenmaker Grootstal kunt u terecht met 80 % van alle fiets accu’s wij kunnen deze voor u testen met een eigen test bank

wanneer u de accu door ons wilt laten testen word u verzocht de accu volledig op te laden alvorens u deze brengt. Tevens hebben wij de acculader nodig.

Motorbanden service

Door de liefde voor motors en het zelf hobby matig circuit rijden hebben wij een extra service namelijk wij zijn ook een motorbanden montage punt! Heeft u motorbanden besteld bij een webshop geen enkel probleem wij monteren ze graag voor u!

De banden worden met een professioneel apparaat gede+monteerd en ze worden statisch gebalanceerd, zo doen ze het in de Racerij ook nog vaak!

 • Los wiel€14,50

  inclusief montage nieuw ventiel

 • Verwijderingsbijdrage€2,50

  Indien u de oude band achterlaat

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag – zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Ophaal & brengtijden:
17:00 – 20:00

Adresgegevens:

Fietsenmaker Grootstal
Heidebloemstraat 61
6533 SL Nijmegen

+31 (0)24 763 37 92
info@fietsenmakergrootstal.nl